Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Colau reitera que cal coordinació metropolitana sobre les platges per la revetlla de Sant Joan

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reiterat aquest dimecres que cal coordinació metropolitana sobre si mantenir obertes les platges per la revetlla de Sant Joan o tancar-les. “Avui hi […]

Agències 09/06/2021

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reiterat aquest dimecres que cal coordinació metropolitana sobre si mantenir obertes les platges per la revetlla de Sant Joan o tancar-les. “Avui hi ha una reunió entre municipis de l’àrea metropolitana i el que volem és coordinar-nos al màxim possible”, ha assegurat preguntada per quina és la posició de Barcelona. Colau ha dit que cal esperar que es valori “tècnicament” i ha assenyalat que les administracions han de donar un missatge “clar” a la ciutadania. Per això, ha insistit que quan hi hagi una posició “final” es comunicarà.

D’altra banda, ha recordat que es pot començar a recuperar l’activitat social amb mascareta i evitant aglomeracions. “Evidentment algun tipus de festa es podrà fer, perquè no hi ha estat d’alarma, però s’haurà de seguir les recomanacions sanitàries”, ha conclòs.