Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Colau diu que els espais municipals oferts a les escoles “seguiran a la seva disposició” encara que ara no s’utilitzin

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest dilluns que els equipaments municipals i espais exteriors oferts a les escoles per ampliar el seu espai “seguiran a la seva […]

Avatar
Agències 07/09/2020

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest dilluns que els equipaments municipals i espais exteriors oferts a les escoles per ampliar el seu espai “seguiran a la seva disposició” durant el curs, encara que ara no s’utilitzin. Colau ha apuntat que per ara desconeix quants d’aquests equipaments seran utilitzats per a usos escolars. “Són els centres qui s’han d’organitzar i són les direccions de cada centre que han de veure com organitzen els grups”, ha matisat. Amb tot, ja ha dit que l’oferiment “persistirà en el temps” i no és només per a l’inici del curs. “Tenim clar que les escoles són prioritàries”, ha subratllat, reclamant que és “urgent” que els centres puguin obrir.

“És una prioritat oferir el màxim de recursos a les escoles”, ha conclòs. Fa dues setmanes, l’Ajuntament va anunciar que posava a disposició dels centres escolars de la ciutat un total de 74 equipaments i 159 espais exteriors de cara al proper curs.