Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Colau diu que BComú té “tota la consistència” més enllà del seu lideratge

ACN Barcelona – L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha defensat que Barcelona en Comú (BComú) té “tota la consistència” més enllà del seu lideratge. Ho ha dit a ‘El Periódico’ […]

Agències 22/05/2022

ACN Barcelona – L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha defensat que Barcelona en Comú (BComú) té “tota la consistència” més enllà del seu lideratge. Ho ha dit a ‘El Periódico’ després d’anunciar que repetiria com a candidata dels comuns a les eleccions locals de 2023. “El projecte de la ciutat no depèn de mi encara que en política les cares visibles ajuden a comunicar les polítiques”, ha plantejat. L’alcaldessa va fer públic que optaria a la reelecció a un any dels comicis i sense que ningú dins de BComú s’hagi erigit per prendre-li el relleu.

Si és escollida, el proper serà el tercer mandat de Colau. Tot i això, ha subratllat que “tres mandats no suposen perpetuar-se”: “Perpetuar-se és el que fan els que fa tres dècades que estan en actiu i no coneixen cap altra feina que la política”. A més, ha reivindicat aquest tercer mandat “per consolidar un canvi de model”. “Han passat moltes coses excepcionals que han retardat algunes polítiques de la ciutat”, ha argumentat. La batllessa també ha afirmat que la seva “principal oposició” són “algunes elits com Foment” o els fons voltors i s’ha congratulat per haver aconseguit “un pacte d’estabilitat de les forces d’esquerra” a l’Ajuntament amb ERC.