Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Colau demana a Aragonès que limiti a la meitat l’arribada de creueristes a Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Ada Colau ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que limiti a la meitat l’arribada de creueristes a Barcelona. En una entrevista al mitjà digital ‘Crític’, l’alcaldessa de la ciutat ha considerat que la situació de sequera és “insostenible”, i per això ha calculat que els 400.000 turistes de creuer que arriben a la capital catalana en temporada alta, “no haurien de passar de 200.000”. Colau ha assegurat que el president de la Generalitat té la potestat de fer-ho, i ha posat d’exemple mesures similars a les Balears. A banda ha recordat a ERC que ja no governa amb Junts, que era el fet en el qual “s’escudava” al principi per eludir la qüestió.

Colau també ha acusat ERC de posar-se de perfil amb l’emergència climàtica, perquè, si bé d’una banda ha creat un Departament d’Acció Climàtica, “a la pràctica obren la porta als macroprojectes”. A parer de l’alcaldessa de Barcelona, és “incomprensible” que la Generalitat “encara es plantegi” fer el Hard Rock, que “suposa un consum d’aigua com l’Hospitalet de Llobregat”.

Publicitat

En el mateix sentit, Colau ha considerat els Jocs Olímpics d’Hivern una “bogeria”, però en canvi ha defensat la Copa Amèrica a Barcelona, perquè la capital catalana és “una de les ciutats on es fa més esport” i, per tant, un esdeveniment esportiu encaixa amb la política dels Comuns. Alhora ha subratllat que l’Ajuntament de Barcelona “no s’endeutarà” per tirar endavant aquesta activitat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió