Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Colau cancel·la els concerts als balcons després de la polèmica pel seu cost: “No ens en sortirem amb odi i linxaments”

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit cancel·lar els concerts als balcons de ‘Barcelona, ens en sortirem’, després de l’allau de crítiques i cancel·lacions d’alguns dels artistes que hi […]

Avatar
Agències 02/05/2020

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit cancel·lar els concerts als balcons de ‘Barcelona, ens en sortirem’, després de l’allau de crítiques i cancel·lacions d’alguns dels artistes que hi havien de participar. En un missatge a les xarxes socials, l’alcaldessa ha dit que han pres aquesta “difícil decisió” després del “malestar generat”, però ha defensat que el concert “naixia d’una voluntat compartida de fer un acte públic d’agraïment i esperança”. “Vull que el teixit cultural de Barcelona sàpiga que a l’actual govern municipal som molt conscients de les dificultats per les quals està passant el sector”, ha dit. L’alcaldessa, però, també ha advertit que “una cosa són els dubtes i crítiques” i l’altra “la política de linxament”.

“No ens en sortirem amb odi i linxaments. Justament el que necessitem en aquests temps difícils és escoltar els matisos de qui pensa diferent i aprendre dels errors a través de la cooperació i la solidaritat”, ha assegurat Colau en un missatge publicat a Twitter.