Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 913
La República

Colau assegura que el Govern s’ha compromès a convocar “amb urgència” els ajuntaments afectats per talls de llum

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, s’ha compromès a convocar “amb urgència” els ajuntaments catalans que estiguin afectats per talls […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, s’ha compromès a convocar “amb urgència” els ajuntaments catalans que estiguin afectats per talls de subministraments d’Endesa. En una piulada, l’alcaldessa ha explicat que “finalment” ha pogut parlar amb el conseller després d’haver-lo acusat de no agafar-li cap de les seves trucades “diàries” des de dilluns. Colau ja li havia demanat per carta “solucions” als talls que viuen alguns ciutadans i aquest dijous en una entrevista a la Ser ha afegit que no ha obtingut resposta a cap de les trucades al conseller. Per la seva banda, Tremosa ha assegurat també via xarxes que no li constava que l’Ajuntament hagués informat de cap tall.

dues administracions i asseguren que la primera informació que van rebre va ser la carta pública de l’alcaldessa, que veuen com un moviment “polític”. El conseller també ha recordat que la influència de la Generalitat en la xarxa de distribució “s’ha anat rebaixant” per culpa de “les successives modificacions normatives del sector elèctric aprovades pel govern espanyol”.”Més enllà de la relació epistolar, jo li demano que contesti alguna de les meves trucades diàries. Si agafa el telèfon (més fàcil que fer un tuit) li demanaré que ens reuneixi als molts municipis afectats”, li ha respost Colau via Twitter, dues hores abans d’anunciar que finalment s’havia pogut acordar una reunió.

Relacionats