Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Colau anima la ciutadania a votar: “Barcelona es juga seguir endavant o retrocedir”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha animat la ciutadania a exercir el seu dret a vot aquest diumenge. “Barcelona es juga seguir endavant o retrocedir en les seves polítiques”, ha destacat en declaracions als periodistes després de votar al centre cívic La Sedeta. Colau espera que la gent vagi a votar “amb alegria”: “”Està a les nostres mans decidir el futur de la nostra ciutat i la ciutat que deixem als nostres fills i futures generacions”, ha dit. També ha admès que les eleccions estan “molt disputades” i ha apuntat que confia que no hi hagi una abstenció alta. “Seria una mala notícia”, ha afegit.

La cap de files dels comuns ha acudit a votar a La Sedeta acompanyada del seu company, Adrià Alemany, els seus dos fills i la seva mare. Ha votat al districte 6, secció 73, mesa A, on hi havia una forta expectació mediàtica. Després de votar, Colau s’ha saludat amb els tres membres de la mesa amb una encaixada de mans.

Publicitat

Segons ha explicat, la resta de la jornada electoral la seguirà amb els seus fills, la seva mare i les seves germanes, com fa habitualment quan hi ha una jornada electoral.

Al vespre, Colau acudirà a La Paloma, on seguirà la nit electoral acompanyada del seu equip i de la candidatura.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió