Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Coca-Cola European Partners finançarà amb un préstec de 5.200 MEUR l’adquisició d’Amatil

ACN Barcelona.-Coca-Cola European Partners (CCEP) finançarà amb un préstec d’uns 5.200 milions d’euros l’adquisició d’Amatil, segons ha indicat en un fet rellevant publicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del […]

Avatar
Agències 20/04/2021

ACN Barcelona.-Coca-Cola European Partners (CCEP) finançarà amb un préstec d’uns 5.200 milions d’euros l’adquisició d’Amatil, segons ha indicat en un fet rellevant publicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La nova empresa sorgida de l’adquisició d’Amatil canviarà de nom, i serà Coca-Cola Europacific Partners. L’empresa serà el principal embotellador de Coca-Cola del món, i una de les líders mundials del sector del gran consum, amb més de 33.000 treballadors i dos milions de clients en 26 països. “El nou nom reflecteix la nostra presència geogràfica, que serà més àmplia i equilibrada, i suposarà duplicar l’abast de consumidors”, ha dit Damian Gammell, CEO de Coca-Cola European Partners.

La proposta d’absorció es va anunciar el mes d’octubre, i divendres passat la van avalar els accionistes d’Amatil. L’operació està valorada en uns 6.000 milions d’euros. El finançament per pagar la compra inclou dues operacions: l’emissió de bons sènior per valor de 4.700 milions d’euros i 500 milions més a curt termini, segons el fet rellevant.