Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Cobi torna als carrers de Barcelona en forma de grafiti de la mà de Javier Mariscal

ACN Barcelona – El popular Cobi torna als carrers de Barcelona en forma de grafiti de la mà del seu creador Javier Mariscal. Als 72 anys, l’artista barceloní explora un […]

Agències 20/05/2022

ACN Barcelona – El popular Cobi torna als carrers de Barcelona en forma de grafiti de la mà del seu creador Javier Mariscal. Als 72 anys, l’artista barceloní explora un nou terreny: el grafiti, a partir d’una iniciativa de la Canal Gallery de Barcelona en col·laboració amb el grafiter nord-americà Cornbread (Darryl McCray), qui inaugura aquest divendres una exposició a la ga-leria. Canal Gallery ha fet coincidit Mariscal i Cornbread en dues intervencions en carrers de Ciutat Vella, una d’elles al costat de la galeria al carrer del Palau.

Balu, director de la galeria, explica a l’ACN que Mariscal és un artista de Canal Gallery i que volien aprofitar la visita de Cornbread i la seva exposició per fer possible la trobada entre els dos artistes i que col·laboressin amb alguna intervenció al carrer.

Mariscal havia dibuixat anteriorment el seu icònic personatge al carrer Montcada, davant del Museu Picasso, on es pot veure un Cobi conduint un descapotable.