Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Claudio Tolcachir impartirà un seminari d’actuació en línia organitzat per TIMBRe4 i Temporada Alta

ACN Barcelona.-El director, actor i dramaturg argentí Claudio Tolcachir, un dels creadors habituals del festival Temporada Alta, impartirà un seminari d’actuació online organitzat per la sala teatral de Buenos Aires […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Barcelona.-El director, actor i dramaturg argentí Claudio Tolcachir, un dels creadors habituals del festival Temporada Alta, impartirà un seminari d’actuació online organitzat per la sala teatral de Buenos Aires TIMBRe4 i Temporada Alta. Es tracta d’una proposta dirigida tant a actors i actrius com a alumnes avançats d’interpretació i les inscripcions estaran obertes des d’aquest dimecres 20 de maig fins al divendres 5 de juny. El seminari té una durada prevista de 24 hores i, davant la impossibilitat de realitzar trobades presencials, tindrà lloc del 15 de juny al 9 de juliol a través de la plataforma Zoom en horaris adaptats al públic europeu.

A partir d’un monòleg escrit pel mateix Claudio Tolcachir especialment per a aquest taller, l’objectiu és que cada participant desenvolupi la construcció d’una escena o d’una seqüència de situacions per treballar de manera personalitzada a partir d’eixos com el pensament, l’acció, la imaginació, l’observació, l’exploració, la llibertat i l’autogestió. Claudio Tolcachir, que també és director i fundador de TIMBRe4, ha escrit i dirigit obres com ara ‘Próximo’, ‘L’omissió de la família Coleman’, ‘Dinamo’, ‘El viento en un violín’ i ‘Tercer cuerpo. La historia de un intento absurdo’, que s’han pogut veure a les darreres edicions de Temporada Alta. Els seus muntatges s’han representat a més d’una vintena de països i la seva feina ha estat reconeguda amb múltiples premis i nominacions internacionals.El festival Temporada Alta aposta per la internacionalització de l’escena del país i per establir un pont d’intercanvi amb Iberoamèrica gràcies a la col·laboració amb espais i centres culturals com TIMBRe4.