Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Ciutadans proposa una bateria de mesures per impulsar el sector dels firaires

ACN Barcelona.-Ciutadans (Cs) ha anunciat aquest diumenge que presentarà una moció als consistoris on té representació per impulsar una bateria de mesures per impulsar el sector dels firaires, que considera […]

Avatar
Agències 11/10/2020

ACN Barcelona.-Ciutadans (Cs) ha anunciat aquest diumenge que presentarà una moció als consistoris on té representació per impulsar una bateria de mesures per impulsar el sector dels firaires, que considera que està “molt castigat” per la pandèmia. Entre les mesures proposades hi ha destinar una línia d’ajudes econòmiques extraordinàries, aplicar bonificacions de les taxes corresponents a l’ocupació de via pública i accelerar la recuperació de l’activitat “quan sigui possible garantir les mesures sanitàries”. La moció també proposa que les activitats realitzades en el marc de les fires d’atraccions tinguin la consideració d’activitat cultural. Cs lamenta que el sector no podrà reprendre la seva activitat “com a mínim, fins la primavera de l’any que ve”.

“Si l’administració no col·labora, l’esforç i el treball dels firaires potser no és suficient per a la supervivència d’una activitat necessària per als nostres municipis”, rebla la formació en un comunicat.