Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Ciutadans lamenta que Vox els “veti” a la Mesa i creu que no els interessa que hi hagi “un partit centrat i moderat”

ACN Madrid.-El diputat al Congrés de Ciutadans José María Espejo-Saavedra ha lamentat que Vox els hagi “vetat” se la Mesa del Congrés i que hagi “preferit” que “l’independentista d’Unides Podem”, […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN Madrid.-El diputat al Congrés de Ciutadans José María Espejo-Saavedra ha lamentat que Vox els hagi “vetat” se la Mesa del Congrés i que hagi “preferit” que “l’independentista d’Unides Podem”, en referència a Gerardo Pisarello, hagi obtingut representació a l’òrgan abans que ells. En aquest sentit, ha assegurat que no els interessa que hi hagi “un partit moderat, centrat, reformista i que defensa la Constitució”. A més, el diputat també ha carregat contra els socialistes i ha afirmat que tant a Vox com al PSOE “els convé retroalimentar-se”. “Al PSOE li convé que Vox sigui fort a la Mesa i a Vox li convé el PSOE per polaritzar”, ha argumentat.

Espejo-Saavedra també ha aprofitat per criticar la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, per haver permès que es jurés o prometés el càrrec amb fórmules alternatives i ha dit que això demostra “que no és la persona adequada” per ser presidenta. A més, ha remarcat que Batet ha pres aquesta decisió perquè “necessiten els vots de persones que han jurat insultant els espanyols”, en referència als independentistes.