Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Circuit Parcmotor Castellolí gestionarà el Campus Motor per impulsar la indústria del motor a l’Anoia

ACN Castellolí.-Gestió Parcmotor Castellolí SL, empresa gestora de Circuit Parcmotor, gestionarà durant els propers 20 anys la utilització i explotació del Campus Motor. Així ho ha acordat el Consell Comarcal […]

Avatar
Agències 27/05/2020

ACN Castellolí.-Gestió Parcmotor Castellolí SL, empresa gestora de Circuit Parcmotor, gestionarà durant els propers 20 anys la utilització i explotació del Campus Motor. Així ho ha acordat el Consell Comarcal de l’Anoia, que va treure a concurs públic, el passat mes de gener, la gestió d’aquesta instal·lació. Circuit Parcmotor pagarà un cànon anual a l’ens comarcal per l’edifici i, a més, farà una inversió, d’uns 700.0000 euros, per dur a terme les obres per completar les instal·lacions. Cal recordar que en aquests moments el Campus té les dues plantes superiors buides i pendents de les tasques d’adequació.

El Campus Motor Anoia va entrar en funcionament al mes de desembre de 2013. En aquests anys, a banda d’acollir els serveis de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, ja s’hi ha dut a terme una tasca important d’acostament de la comarca al sector del motor, que ara es vol multiplicar, amb el nou model de gestió. Fabricants automobilístics de primer nivell com SEAT, Mercedes, Volvo, Honda o Renault, grans agències d’esdeveniments, organitzacions, institucions i empreses locals hi han celebrat sessions de treball, presentacions i esdevenimentsDe la seva banda, Circuit Parcmotor Castellolí, ubicat a tocar de l’edifici, va néixer l’any 2009 com a Centre de Tecnificació del Motor i és una de les instal·lacions més destacades de Catalunya pel que fa a la innovació i suport a la indústria de l’automoció.