Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Cinc residències de la Regió Sanitària de Lleida sumen 28 positius per covid-19 de les quals tres són vermelles

ACN Lleida.-Cinc residències de la Regió Sanitària de Lleida sumen 28 positius, segons les dades facilitades aquest dimecres pel Departament de Salut. D’aquestes, tres tenen la qualificació de vermelles. Es […]

Avatar
Agències 28/07/2021

ACN Lleida.-Cinc residències de la Regió Sanitària de Lleida sumen 28 positius, segons les dades facilitades aquest dimecres pel Departament de Salut. D’aquestes, tres tenen la qualificació de vermelles. Es tracta de la residència d’Arbeca (Garrigues), amb set positius per covid-19 entre els residents; la residència Joviar de Lleida, amb quinze residents positius, i la residència Betula Alba d’Almacelles (Segrià), amb tres usuaris positius. El centre residencial Sanitas de Lleida, amb un positiu, és taronja i Salut preveu fer-hi un nou cribratge. D’altra banda, el Departament està estudiant el Centre Geriàtric Lleida després de detectar-hi dos positius entre els residents tot i que de moment es manté com a residència verda.

Els usuaris amb covid-19 de les residencies lleidatanes presenten simptomatologia lleu. Tots ells estaven correctament vacunats, exceptuant un de la residència Betula Alba, segons Salut.La resta de residències de la Regió Sanitària de Lleida són verdes, de la mateixa manera que totes les de l’Alt Pirineu i Aran.