Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Cinc nous positius de covid-19 a Matadepera entre persones que van coincidir en un dinar

ACN Matadepera.-El Departament de Salut ha confirmat cinc nous positius de covid-19 a Matadepera (Vallès Occidental), segons ha informat l’Ajuntament. Les cinc persones, que van coincidir en un dinar privat […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Matadepera.-El Departament de Salut ha confirmat cinc nous positius de covid-19 a Matadepera (Vallès Occidental), segons ha informat l’Ajuntament. Les cinc persones, que van coincidir en un dinar privat col·lectiu, es van fer les proves PCR al CAP de la localitat. Un cop fet el seguiment i traçat de contactes, des del mateix CAP s’han fet testos a totes les persones que van tenir contacte amb els infectats i se les ha confinat per prevenció. Des del Departament de Salut s’afirma que es tracta d’un rebrot controlat, però es recorda, “especialment al col·lectiu més jove”, la importància de seguir les mesures de protecció i prevenció de contagi, que es concreten en portar la mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar les mans freqüentment.

Des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Matadepera també es recorda la importància d’acudir al CAP si es té constància d’haver estat en contacte amb una persona que ha donat positiu a la prova PCR encara que no hi hagi simptomatologia. D’altra banda, es recorda que cal evitar les trobades multitudinàries i seguir sempre les advertències sanitàries i de protecció civil.