Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Cinc anys de presó per l’acusat de cometre abusos sexuals a menors aquest any al Vendrell

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – L’acusat de cometre diversos delictes d’abús sexuals a menors aquest any al Vendrell ha acceptat la pena de cinc anys i un dia de presó i una multa de quatre euros diaris durant divuit mesos que suma 2.160 euros. El judici havia de començar aquest dilluns a la secció quarta de l’Audiència de Tarragona, però aquest dimarts, l’home ha arribat a un acord de conformitat amb la Fiscalia. L’individu, sense antecedents penals, ha reconegut els fets. El ministeri fiscal demanava onze anys i sis mesos de presó per dos delictes d’abús sexual a menor de 16 anys, per un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys en grau de temptativa i un altre d’abús sexual.

Segons el fiscal, l’acusat va aprofitar l’entrada d’un menor en un portal per entrar i fer-li tocaments. Més tard, l’home es va creuar amb un altre menor, al qual va intentar abusar sexualment, proposant-li mantenir relacions sexuals. Tot i la proposta, el noi va marxar precipitadament i es va dirigir a les dependències policials per denunciar els fets.

Publicitat

Tot seguit, segons l’escrit del fiscal, l’acusat va fer tocaments a un altre menor quan es trobava a l’interior d’un establiment i també li va demanar tenir actes de caràcter sexual a canvi de diners, negant-se el jove. Minuts després, es va trobar amb un altre menor, al qual també va realitzar tocaments i li va proposar mantenir relacions sexuals. La víctima també s’hi va negar.

L’acusat ja està a la presó on complirà la meitat de la pena perquè després serà expulsat al seu país d’origen.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió