Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Ciments Molins refinança 180 MEUR en la seva primera operació vinculada a objectius de sostenibilitat

ACN Barcelona.-Ciments Molins ha firmat aquest dimecres el refinançament de 180 milions d’euros a través d’una operació sindicada vinculada a objectius de sostenibilitat. En concret, el finançament està lligat a […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-Ciments Molins ha firmat aquest dimecres el refinançament de 180 milions d’euros a través d’una operació sindicada vinculada a objectius de sostenibilitat. En concret, el finançament està lligat a l’assoliment d’objectius de reducció d’emissions de CO2. Es tracta del primer finançament sostenible de Ciments Molins i del sector, i l’empresa el signa amb CaixaBank, que actua com a banc agent i coordinador, el Banc Sabadell, el BBVA, el Santander i HSBC. Els diners permeten a Ciments Molins reduir el cost d’allargar els terminis de retorn. Els 180 milions són a un termini de 5 anys, i inclouen un préstec de 40 milions i una línia de crèdit de 140 milions més.

Segons Julio Rodríguez, CEO de Ciments Molins, la signatura d’aquest finançament sostenible és “un nou exemple de com Ciments Molins, a més d’optimitzar el cost del seu deute, situa la sostenibilitat en el centre de la seva estratègia”.