Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Ciments Molins i la brasilera Votorantim invertiran 40 milions de dòlars per unificar la seva activitat a l’Uruguai

ACN Barcelona.-Cementos Artigas, empresa participada per Ciments Molins i la brasilera Votorantim Ciments, invertirà 40 milions d’euros en la unificació de la seva activitat industrial a l’Uruguai. Segons ha informat […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-Cementos Artigas, empresa participada per Ciments Molins i la brasilera Votorantim Ciments, invertirà 40 milions d’euros en la unificació de la seva activitat industrial a l’Uruguai. Segons ha informat Ciments Molins en un comunicat, la iniciativa suposa la integració de les instal·lacions industrials, que fins ara es reparteixen entre una planta situada a Montevideo i la fàbrica principal ubicada a Minas, a 100 quilòmetres de la capital. El projecte preveu la reubicació de les operacions actual de mòlta i oficines de la planta de Montevideo a la de Minas, de manera que s’unificarà la producció i serà “més eficient i sostenible”. També a Minas, s’instal·larà un nou molí vertical de ciment d’última generació.

L’operació s’executarà en els pròxims mesos i es preveu que entri en funcionament el 2022. Pel que fa els treballadors, l’empresa assegura que respectarà els compromisos amb ells i oferirà el trasllat a la plantilla cap a les noves instal·lacions.Cementos Artigas és la primera empresa del sector en el país, produeix una facturació de ciment de 600.000 tones cada any i any passat va obtenir una facturació de 78 milions de dòlars.