Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Ciments Molins aprova un dividend complementari de 0,14 euros per acció

ACN Barcelona.-La Junta General Ordinària d’Accionistes de Ciments Molins ha aprovat aquest dimecres el pagament d’un dividend complementari de 2020 de 0,14 euros per acció el pròxim 14 de juliol. […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-La Junta General Ordinària d’Accionistes de Ciments Molins ha aprovat aquest dimecres el pagament d’un dividend complementari de 2020 de 0,14 euros per acció el pròxim 14 de juliol. D’aquesta manera, l’import total atribuïble a l’exercici arribarà als 0,42 euros per títol. Aquest fet suposa que un 30% dels guanys de la companyia es destinaran a remunerar els accionistes. La Junta General també ha donat llum verda al nomenament de tres nous membres del consell d’administració. Beatriz Molins Domingo i Roser Ràfols Vives s’incorporaran com a conselleres dominicals, mentre que Jean – Carlos Angulo entrarà com a conseller independent.

Els nous consellers substituiran en el càrrec a Javier Fernández Bescós i Eusebio Díaz – Morera, membres del consell des de 2012, i els representants de Noumea S.A. i Foro Familiar Molins S.L. El consell posterior ha ratificat les reeleccions de Juan Molins Amat com a president de Ciments Molins; Socorro Fernández Larrea com a presidenta de la comissió d’auditoria i compliment, i Andrea Kathrin Christenson com a presidenta de la comissió de retribucions i nomenaments. Així mateix, també ha aprovat el nomenament de Jean – Carlos Angulo com a membre de la comissió d’auditoria i compliment. La Junta General celebrada aquest dimecres de manera telemàtica també ha aprovat els comptes anuals, l’informe de gestió i la gestió del consell d’administració, de les comissions i del conseller delegat. L’òrgan ha valorat “molt positivament” l’evolució dels resultats obtinguts el 2020, amb uns ingressos de 775 milions d’euros i un benefici net de 93 milions d’euros, un 3% més en comparació amb l’any anterior tot i l’impacte de la pandèmia.