Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Chicuelo publica divendres el single ‘Calle de la cera’, el primer avançament del seu nou disc ‘Caminos’

ACN Barcelona – El guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’ publica aquest divendres el single ‘Calle de la cera’, el primer avançament del seu nou disc ‘Caminos’. Es tracta del projecte que […]

Agències 06/09/2022

ACN Barcelona – El guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’ publica aquest divendres el single ‘Calle de la cera’, el primer avançament del seu nou disc ‘Caminos’. Es tracta del projecte que es va presentar l’any 2021 al Festival Mas i Mas, i que es publicarà en format digital pròximament. ‘Calle de la Cera’ és un homenatge al carrer mític del barri del Raval de Barcelona, bressol de famílies gitanes d’on han sorgit els artistes més importants de la rumba catalana com El Toqui, Juan González ‘El Polla’ i el seu conegut germà, El Pescailla.

Acompanyen a Chicuelo en aquesta cançó, artistes com Martín Meléndez i David Gómez a la bateria. En el directe, a més, compta amb el ball de la mexicana Karen Lugo. La prevenda del senzill ja està disponible a totes les plataformes digitals. El projecte es podrà veure el 15 de setembre al Teatre R. Montanyà de L’Atlàntida (Vic) en el marc del Mercat de Música Viva de Vic.

En el terreny musical, el tema és una rumba en to de Mi Menor amb un preludi inspirat en la música clàssica i una harmonia oberta, que permet indagar nous camins per arribar a noves sonoritats.