Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

CGT convoca vaga als teatres del Grup Balañá per les condicions laborals de la plantilla

ACN Barcelona.-El sindicat CGT ha convocat vaga als teatres del Grup Balañá per al 31 de desembre i l’1 de gener. A través d’una piulada a Twitter la formació de […]

Avatar
Agències 27/12/2019

ACN Barcelona.-El sindicat CGT ha convocat vaga als teatres del Grup Balañá per al 31 de desembre i l’1 de gener. A través d’una piulada a Twitter la formació de defensa dels drets dels treballadors ha afirmat que crida a l’aturada per “incompliment de les mínimes condicions legals i normatives vigents”. A més ha subratllat que la “major patronal de teatres” de Barcelona “ja va ser sentenciada per vulneració de drets fonamentals”. D’altra banda, el diari ‘Ara’ recull explicacions dels treballadors segons les quals s’han fet contractes “en frau de llei”, amb la modalitat fix discontinu en lloc de fix. A més, denuncien la vulneració dels salaris mínims i dels convenis del sector, així com que s’ha contractat personal extern per suplir el que faci vaga.

També segons el diari ‘Ara’, el Departament de Treball ha convocat les dues parts el 30 de desembre per intentar trobar una solució al conflicte.