Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

CEOE i CEPYME reclamen al govern espanyol que no pugi els impostos i alerten que pot tenir un efecte negatiu

ACN Madrid .-Les patronals CEOE i CEPYME reclamen al govern espanyol que no pugi els impostos i alerten que pot tenir efectes negatius en l’economia. Durant la seva intervenció a […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Madrid .-Les patronals CEOE i CEPYME reclamen al govern espanyol que no pugi els impostos i alerten que pot tenir efectes negatius en l’economia. Durant la seva intervenció a la signatura del pacte per a la reactivació econòmica, el president de CEPYME, Gerardo Cuerva, ha dit que encara que aquestes mesures s’apliquin a empreses grans, “repercuteixen en les petites” i que poden “llastrar el creixement i l’atracció d’inversió”. “És el moment d’apostar per l’empresa”, ha insistit. Per la seva banda, el president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha afirmat que “no és el moment” de fer aquest “plantejament fiscal”. En aquest sentit, ha dit que el que cal és combatre “l’economia submergida”. “Aquests són els milions que hem de combatre”, ha remarcat.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reiterat que “hem de sortir amb una major cohesió social” de la crisi i que això, inevitablement, porta amb “aparellada” una reforma fiscal vinculada amb “la necessària justícia social”.