Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Cellnex augmenta els ingressos en un 47% en el primer semestre però registra pèrdues de 67 milions d’euros

ACN Barcelona.-Cellnex Telecom va augmentar els ingressos en un 47% durant el primer semestre, fins als 1.061 milions d’euros, respecte el mateix període de l’any passat, tot i que va […]

Avatar
Agències 29/07/2021

ACN Barcelona.-Cellnex Telecom va augmentar els ingressos en un 47% durant el primer semestre, fins als 1.061 milions d’euros, respecte el mateix període de l’any passat, tot i que va registrar pèrdues de 67 MEUR, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. La multinacional catalana atribueix les pèrdues per l’impacte de majors amortitzacions (un 60% més que el primer semestre del 2020) i despeses financeres (+88%) associats als diversos processos d’adquisicions del grup. D’altra banda, l’Ebitda ajustat creix fins als 804 milions d’euros, un 53% més. Cellnex ha actualitzat les seves previsions per aquest any entre els 2.535 i els 2.555 MEUR –entre 110 I 130 MEUR més- i un Ebitda que podria arribar als 1.930 MEUR.

El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez, ha destacat que aquest primer semestre ha estat marcat pel tancament de les operacions tancades aquest any i l’anterior; nous acords a França, Països Baixos, Polònia i Portugal una ampliació de capital en què ha sigut “determinant el suport dels accionistes”. A més, ha citat noves oportunitats de creixement i un creixement orgànic que supera el 5%. “Una dinàmica que té el seu reflex en la millora dels indicadors clau d’ingressos, ebitda i flux de caixa recurrent”, ha afegit.Pel que fa les previsions a l’alça per a l’any que ve, responen al tancament anticipat dels acords anunciats, segons ha explicat Martínez en un comunicat.