Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Celebració del Dia de les Forces Armades l’aquarterament del Bruc de Barcelona

ACN Barcelona.-L’exèrcit espanyol ha celebrat aquest dissabte el Dia de les Forces Armades a l’aquarterament del Bruc a Barcelona, en un acte presidit pel tinent general Fernando Aznar Ladrón de […]

Agències 29/05/2021

ACN Barcelona.-L’exèrcit espanyol ha celebrat aquest dissabte el Dia de les Forces Armades a l’aquarterament del Bruc a Barcelona, en un acte presidit pel tinent general Fernando Aznar Ladrón de Guevara i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. Prèviament, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, havia declinat la invitació per assistir-hi i reclamat a l’Exèrcit que retorni el recinte del Bruc. En una carta adreçada a Ladrón de Guevara, la màxima representant del Parlament refusa la seva presència pel paper del rei Felip VI el 3 d’octubre del 2017. “No només no va complir la seva funció d’arbitrar al conflicte, sinó que va aplaudir i, fins i tot, va esperonar la repressió contra els ciutadans”, lamenta Borràs en la missiva.

En la mateixa carta, la presidenta del Parlament reclama a l’inspector general Fernando Aznar Ladrón de Guevara –màxim representant institucional de les Forces Armades a Catalunya, Aragó, la Rioja i Navarra- que l’Exèrcit abandoni les instal·lacions de l’aquarterament del Bruc.