Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

CCOO valora positivament el pagament dels ajuts a persones en ERTO: “A diferència del primer trimestre, ha estat àgil”

ACN Barcelona.-Comissions Obreres (CCOO) ha valorat positivament el pagament dels ajuts directes a persones en situació d’ERTO i a treballadors fixos discontinus per part de la Generalitat. “A diferència de […]

Avatar
Agències 04/08/2021

ACN Barcelona.-Comissions Obreres (CCOO) ha valorat positivament el pagament dels ajuts directes a persones en situació d’ERTO i a treballadors fixos discontinus per part de la Generalitat. “A diferència de les ajudes endarrerides del primer trimestre, ha estat àgil”, ha manifestat el sindicat en un comunicat aquest dimecres. Malgrat el repartiment d’ajudes –el Govern va atorgar fins a 60,8 MEUR-, CCOO ha recordat que a Catalunya encara hi ha més de 60.000 persones en situació d’ERTO per la crisi de la covid-19. En aquest sentit, el sindicat fa una crida a aprovar nous pressupostos de forma “urgent” per incrementar les partides socials i planificar “noves ajudes” per compensar la pèrdua salarial de les persones que no hagin recuperat la seva activitat.

“Aquestes ajudes a les persones treballadores, conjuntament amb les ajudes acordades per millorar la solvència de persones autònomes i d’empreses, jan estat de gran importància per pal·liar l’empitjorament de la situació de la pandèmia al llarg de l’estiu”, ha apuntat el sindicat.