Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

CCOO, UGT i la Intersindical es tanquen a la seu de la Diputació de Barcelona per reivindicar millores salarials

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els sindicats CCOO, UGT i la Intersindicat de la Diputació de Barcelona han iniciat aquest dijous al matí una tancada a la seu de Can Serra per reivindicar millores salarials per als col·lectius amb pitjors condicions. Les tres organitzacions han denunciat que la presidenta de l’ens, Núria Marín, ha “menystingut” la negociació col·lectiva “posant en joc” els salaris de 800 treballadors. Segons ha explicat CCOO en un comunicat, just abans de l’inici del ple de l’abril, es va descartar incloure a l’ordre del dia aquesta qüestió després de dotze mesos de negociació col·lectiva. Arran d’aquest fet, els representants dels treballadors van decidir organitzar diverses mobilitzacions com la tancada iniciada aquest matí.

Els sindicats, que han fet una crida als treballadors a sumar-se a la protesta, han deixat clar que no es pensen moure de la seu de la Diputació fins que l’equip de govern no accedeixi a trobar una sortida al conflicte. En concret, han assenyalat la presidenta de la Diputació i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; l’alcalde de Viladecans i president de l’Àrea de Recursos Humans, Carles Ruiz; i l’alcalde de Badalona i diputat de Recursos Humans, Rubén Guijarro.

Publicitat

Els representants sindicats també han instat els grups polítics a estar “a l’alçada de les circumstàncies” i es comprometin amb la plantilla.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió