Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

CCOO reclama al Govern que aprovi “urgentment” els nous ajuts malgrat la falta d’acord amb les patronals

ACN Barcelona.-CCOO ha reclamat aquest dijous al Govern que aprovi “urgentment” els nous ajuts anunciats dilluns –de fins a 618 milions d’euros- malgrat la falta d’acord amb Foment i PIMEC, […]

Avatar
Agències 28/01/2021

ACN Barcelona.-CCOO ha reclamat aquest dijous al Govern que aprovi “urgentment” els nous ajuts anunciats dilluns –de fins a 618 milions d’euros- malgrat la falta d’acord amb Foment i PIMEC, que rebutgen que s’hagi de mantenir l’ocupació fins a finals d’any per accedir-hi. En un comunicat, el sindicat diu que “ha estat impossible tancar un acord” i veu “inacceptable” l’actitud de les organitzacions empresarials, a les que acusa de no haver volgut, tampoc, un manteniment de l’ocupació fins a finals d’octubre. CCOO critica que les patronals vulguin que en cas d’incompliment es retornin només les ajudes per les persones acomiadades, i no tot el cobrat.

Segons el sindicat, si es permet tornar només la part cobrada per mantenir la feina de la persona finalment acomiadada, seria com “finançar amb recursos públics de la Generalitat les possibles reestructuracions i acomiadaments”.