Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

CCOO rebutja l’ERO que planteja Montajes Rus per acomiadar 66 persones

ACN Sallent.-Montajes Rus ha comunicat als representats dels treballadors en una reunió aquest dimarts la seva decisió de presentar un ERO per acomiadar 66 persones de la plantilla. En un […]

Avatar
Agències 14/07/2020

ACN Sallent.-Montajes Rus ha comunicat als representats dels treballadors en una reunió aquest dimarts la seva decisió de presentar un ERO per acomiadar 66 persones de la plantilla. En un comunicat, CCOO, el sindicat majoritari, rebutja els acomiadament, ja que considera que ara mateix “no hi ha cap causa que justifiqui aquesta mesura” i, a més, suposa una “provocació” després dels últims accidents mortals a la mina de Vilafruns. El sindicat ha plantejat a l’empresa que retiri l’ERO i apliqui un expedient temporal mentre Iberpotash no decideixireprendre l’activitat a la mina de Sallent, que va quedar aturada després de l’últim accident mortal. CCOO no descarta iniciar mobilitzacions si no s’atenen les seves reivindicacions.

CCOO insta les direccions de Montajes Rus i Iberpotash a implementar les mesures de seguretat a la mina de Vilafruns per reprendre l’activitat “com més aviat millor” i per garantir que les persones que hi treballen no corren cap risc.