Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

CCOO rebutja la decisió d’IQOXE de plantejar un nou ERO

ACN Tarragona.-CCOO rebutja la decisió d’IQOXE de tornar un plantejar un ERO després que el Departament de Treball rebutgés un expedient de regulació temporal que al·legava causes de força major. […]

Avatar
Agències 21/02/2020

ACN Tarragona.-CCOO rebutja la decisió d’IQOXE de tornar un plantejar un ERO després que el Departament de Treball rebutgés un expedient de regulació temporal que al·legava causes de força major. A través d’un comunicat, el sindicat defensa que “en aquests moments tota la plantilla està ocupada en les feines de reactivació de l’empresa i que l’ocupació és plena”. Segons Comissions Obreres, la mesura que planteja l’empresa és “la més lesiva per a la plantilla i ha obviat altres mesures alternatives recollides al conveni”. IQOXE ja ha anunciat que recorrerà la decisió del Departament de Treball i que inicia els tràmits per a un ERO ordinari.

Comissions Obreres condemna que l’empresa hagi rescindit el contracte d’una de les víctimes de l’accident, sense ni tan sols esperar que li hagin donat l’alta a l’hospital.Una mesura que demostra, segons el sindicat, una “manca total d’empatia per part de l’empresa que, en tot moment, prima els beneficis i interessos de l’empresa per sobre dels treballadors i treballadores”.