Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

CCOO qüestiona la legalitat del sistema de provisió docent d’Educació i presenta un recurs al contenciós administratiu

ACN Barcelona.-La Federació d’Educació de CCOO ha qüestionat aquest dimarts la legalitat del sistema de provisió docent del departament d’Educació de Catalunya. El sindicat sosté que l’autonomia de gestió de […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-La Federació d’Educació de CCOO ha qüestionat aquest dimarts la legalitat del sistema de provisió docent del departament d’Educació de Catalunya. El sindicat sosté que l’autonomia de gestió de personal per part de les direccions dels centres públics “no garanteix” la igualtat d’oportunitats, així com els principis democràtics a l’hora d’accedir als llocs de treball. Per això, el gabinet jurídic de l’entitat ha interposat davant dels Jutjats del Contenciós-Administratiu de Barcelona un recurs contra la resolució per la qual s’estableixen els criteris per a la utilització del procediment de selecció de candidats per part de les direccions dels centres.

Així mateix, CCOO no veu clar que els nomenaments dels docents interins s’hagin fet correctament, i requereix mitjançant un registre al Consell de Govern de la Generalitat que derogui els decrets on s’atorga una potestat de contractació als directors dels equipaments.