Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

CCOO insisteix que falta material de protecció en residències i acusa el Govern d’actuar tard

ACN Barcelona.-CCOO insisteix que falta material de protecció en residències de gent gran, i que hi ha centres que no en tenen i que els reutilitzen o fins i tot […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-CCOO insisteix que falta material de protecció en residències de gent gran, i que hi ha centres que no en tenen i que els reutilitzen o fins i tot els fabriquen, provocant encara més un elevat risc de transmissió entre professionals, residents i familiars de les persones treballadores. El sindicat ha recriminat la “irresponsabilitat i l’abandonament” del Govern, que ha actuat “tard” en aquest àmbit. “Emplacem decididament el Departament d’Afers Socials perquè actuï de forma efectiva, àgil i real per solucionar aquest problema de salut pública i protecció de la salut de les persones que estan en primera línia”, apunta.

El sindicat es queixa de la manca de protocols de contingència, d’una borsa de treball pràcticament exhaurida i del fet que el persona sanitari de les residències, comparat amb el del Departament de Salut, té pitjors condicions laborals.