Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

CCOO denuncia que Educació ha substituït tècniques d’educació infantil per alumnes d’FP Dual

ACN Barcelona.-El sindicat CCOO ha denunciat aquest divendres que el Departament d’Educació ha eliminat aquest curs la dotació de la Tècnica d’Educació Infantil (TEI) a algunes escoles i s’hi ha […]

Avatar
Agències 05/12/2019

ACN Barcelona.-El sindicat CCOO ha denunciat aquest divendres que el Departament d’Educació ha eliminat aquest curs la dotació de la Tècnica d’Educació Infantil (TEI) a algunes escoles i s’hi ha destinat alumnes en Formació Professional Dual del cicle formatiu de Tècnica d’Educació Infantil. L’organització considera que és una retallada de recursos per l’atenció a l’alumnat i la inclusió, en el marc de l’acord del 2005 i del desplegament del decret del sistema educatiu inclusiu. Defensen que aquests recursos són ”insubstituïbles” per la figura de l’alumnat en formació.

Des del sindicat s’alerta que per fer un bon model de formació dual cal inversió i recursos per formar l’alumnat en el centre de treball, que en aquest cas seria l’escola pública i que no hi ha hagut cap dotació per implantar el projecte.