Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

CCOO denuncia la climatització deficient del Pavelló Nord del recinte Mundet que acull persones grans

ACN Barcelona.-La secció sindical de CCOO a la Diputació de Barcelona ha denunciat aquest dimecres la climatització deficient del Pavelló Nord del recinte Mundet, que acull persones grans del programa […]

Avatar
Agències 03/07/2019

ACN Barcelona.-La secció sindical de CCOO a la Diputació de Barcelona ha denunciat aquest dimecres la climatització deficient del Pavelló Nord del recinte Mundet, que acull persones grans del programa Respir d’atenció residencial temporal. El sindicat ja va presentar una queixa l’any passat a Inspecció de Treball pel manteniment d’algunes unitats del pavelló, i una inspectora va emetre un requeriment amb un seguit de mesures urgents i d’obligat compliment, apunta CCOO en un comunicat. “Tot i que sembli sorprenent i denoti una gran manca de responsabilitat, les altes temperatures presents en algunes unitats del Pavelló Nord fan evident el que denunciem: la majoria de mesures correctores no han estat executades”, continua.

El sindicat avisa que la situació és “insostenible” en aquests dies d’onada de calor, que està provocant temperatures “extremes” que afecten no només el personal que hi treballa, sinó també els usuaris, que són persones grans. Es queixa, a més, que la gerència no actués preventivament després de la denúncia de l’any passat.CCOO no descarta emprendre altres accions per aconseguir que la Diputació solucioni aquest problema.