Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

CCOO condemna l’assassinat de dues veïnes de Terrassa al Pakistan per crims d’honor familiar

ACN Terrassa – El sindicat CCOO ha condemnat l’assassinat de dues veïnes de Terrassa de 21 i 24 anys al Pakistan víctimes de sengles crims per netejar l’honor familiar. L’entitat […]

Agències 23/05/2022

ACN Terrassa – El sindicat CCOO ha condemnat l’assassinat de dues veïnes de Terrassa de 21 i 24 anys al Pakistan víctimes de sengles crims per netejar l’honor familiar. L’entitat subratlla que ambdues dones van morir a causa “d’una de les violències masclistes més invisibilitzades, el matrimoni forçat”. Les dues van ser mortes quan estaven en tràmits de separació dels marits que s’havia decidit per a elles. Els assassins han estat membres de la mateixa família de les víctimes, perquè al Pakistan, la separació del marit d’un matrimoni de conveniència es considera un greuge contra l’honor de la família, segons indica el sindicat.

“Volem deixar palès el nostre rebuig i condemna per qualsevol tipus de violència masclista i fer una crida a la unitat de tota la societat i a l’eficàcia del poders públics per lluitar activament contra aquesta xacra”, subratlla la formació sindical. CCOO anuncia un minut de silenci aquest dimarts a les dotze del migdia davant la seu de l’entitat a la via Laietana de Barcelona.