Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

CCOO condemna el maltractament a una dona en una residència de Terrassa

ACN Barcelona.-El sindicat CCOO ha condemnat aquest dimarts el maltractament d’una dona a la residència de gent gran Mossèn Homs de Terrassa per part de dues treballadores que van gravar […]

Avatar
Agències 25/08/2020

ACN Barcelona.-El sindicat CCOO ha condemnat aquest dimarts el maltractament d’una dona a la residència de gent gran Mossèn Homs de Terrassa per part de dues treballadores que van gravar i difondre el vídeo a les xarxes socials, i ha traslladat el seu suport als treballadors del centre. El sindicat indica que és un “fet aïllat” que “no ha de suposar una generalització i estigmatització del col·lectiu de professionals d’assistència a la gent gran”. Apunten que els treballadors d’aquesta residència, com en altres serveis essencials, “han suplert les deficiències d’un model sociosanitari caduc, que s’ha vist agreujat amb la pandèmia de la covid-19”.

El sindicat ha demanat a la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies que posi “tots els mitjans al seu abast perquè els treballadors puguin fer la seva feina amb garanties”. També reclama a l’administració “que respecti els criteris de contractació temporal pactats amb la part social, per tal d’assolir el bon funcionament d’un servei essencial per a les persones que han de viure i les seves famílies”.