Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

CCOO avisa el Govern que l’educació “no s’arregla amb mesures cosmètiques com els xecs regal”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – CCOO ha avisat el Govern que l’educació “no s’arregla amb mesures cosmètiques com els xecs regal”. El sindicat ha titllat la iniciativa d’”electoralista” i ha constatat que “té poc a veure amb les necessitats urgents i importants de l’educació”. Ha remarcat que la comunitat educativa fa temps que denuncia “la manca de recursos per a l’educació inclusiva, les altes ràtios d’alumnes per grup-classe, la manca de resposta planificada a l’impacte del canvi climàtic a les aules o una desconsideració absoluta cap al lleure educatiu”. CCOO demana al Govern que es deixi de “mesures oportunistes” i concerti amb els agents socials mesures per garantir la igualtat d’oportunitats, tot recordant la ILP que reclama la inversió del 6% del PIB en educació.

El sindicat ha afegit que fins i tot la concreció d’aquesta proposta “no té sentit” perquè s’exclou l’alumnat de secundària obligatòria i es fa al marge dels projectes de centre que intenten fer plantejaments cooperatius del material.

Publicitat

“El departament i el Govern no poden actuar sortint amb estirabots”, conclou CCOO, que demana invertir aquests 50 milions d’euros en mesures “que incideixen realment en la lluita contra les desigualtats educatives i la millora de la qualitat educativa”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió