Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

CCOO avala l’aprovació de pressupostos seguida d’eleccions i ho veu una “finestra d’oportunitat”

ACN Barcelona.-CCOO ha valorat positivament que el Govern aprovés pressupostos aquest dimecres però també l’anunci d’unes noves eleccions a Catalunya i ha qualificat la seqüència de “finestra d’oportunitat”. El sindicat […]

Avatar
Agències 30/01/2020

ACN Barcelona.-CCOO ha valorat positivament que el Govern aprovés pressupostos aquest dimecres però també l’anunci d’unes noves eleccions a Catalunya i ha qualificat la seqüència de “finestra d’oportunitat”. El sindicat ha assegurat que la reactivació de les polítiques i inversions econòmiques “és tan urgent com la superació del bloqueig institucional mitjançant la renovació, en termes de legitimitat i de representativitat, d’un nou parlament i un nou govern”. Comissions ha afirmat també que el nou govern espanyol “comporta una oportunitat important per recomposar el tauler institucional mitjançant un nou pacte territorial” en el marc d’una taula de diàleg.

El sindicat ha apuntat que aquest calendari ha d’anar acompanyat d’una negociació “constructiva en termes institucionals, socials i econòmics” amb l’Estat, que permeti abordar els reptes estructurals i conjunturals pendents i la solució jurídica als presos.