Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

CCOO arriba a un acord per la signatura del Conveni col·lectiu del comerç del metall de Barcelona

ACN Barcelona.-CCOO ha arribat a un acord per la signatura del Conveni del comerç del metall de Barcelona, prevista per al 21 de desembre. L’acord contempla un increment del sou […]

Avatar
Agències 11/12/2020

ACN Barcelona.-CCOO ha arribat a un acord per la signatura del Conveni del comerç del metall de Barcelona, prevista per al 21 de desembre. L’acord contempla un increment del sou per al 2020 del 0,8% sobre el salari brut anual de conveni amb un pagament únic, que es farà al desembre. Per al 2021, l’acord preveu un increment salarial de l’1,8% sobre tots els conceptes regulats en el conveni. L’acord té una vigència de dos anys i també recull la creació d’una comissió de treball per continuar negociant i on el sindicat aportarà propostes en matèria de teletreball, registre de jornada, desconnexió digital o mobilitat sostenible, entre altres aspectes.

CCOO ha celebrat l’acord, ja que permet guanyar poder adquisitiu en el context actual. Així mateix, ha valorat positivament el fet de poder seguir negociant durant la vigència del conveni.