Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

CCOO acusa el Sindicat Professional de la Policia d’utilitzar l’escola en el conflicte polític amb Catalunya

ACN Barcelona.-CCOO de Catalunya ha acusat aquest dimecres el Sindicat Professional de la Policia (SPP) d’utilitzar l’escola en el conflicte polític per la independència. El sindicat ha lamentat la denúncia […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-CCOO de Catalunya ha acusat aquest dimecres el Sindicat Professional de la Policia (SPP) d’utilitzar l’escola en el conflicte polític per la independència. El sindicat ha lamentat la denúncia que l’SPP ha presentat i que demana investigar 28 directors de centres educatius on es van produir incidents durant la jornada de votació de l’1-O. Al seu parer, tenen la intenció “d’afegir més llenya al foc per evitar una solució negociada, en aquest cas utilitzant les direccions dels centres educatius”. CCOO es posa a disposició dels directors, tot i que creu que es tracta d’una “demanda de part que possiblement tindrà poc recorregut jurídic”.

I és que el sindicat ha recordat que la llavors consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, va fer una avocació de competències per tal d’assumir ella mateixa la responsabilitat de tots els centres públics aquell cap de setmana, descarregant així els directors. CCOO remarca que va insistir molt per tenir aquesta garantia addicional per part de Ponsatí. El sindicat insisteix que calen “solucions polítiques als problemes polítics”, i defensa “l’escola per a tothom enfront de qualsevol intent d’ús de part”.