Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Cavall Fort estrena l’espai ‘Jo em quedo a casa!’ al seu web amb activitats per a tota la família

ACN Barcelona.-Cavall Fort ha estrenat al seu web un espai especial ‘Jo em quedo a casa!’, amb jocs, experiments, manualitats, receptes de cuina i moltes altres activitats d’accés gratuït perquè […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Barcelona.-Cavall Fort ha estrenat al seu web un espai especial ‘Jo em quedo a casa!’, amb jocs, experiments, manualitats, receptes de cuina i moltes altres activitats d’accés gratuït perquè les famílies se les puguin descarregar i fer-les des de casa. Cada dia, es publicarà des de Cavall Fort una activitat nova. A més de tots aquests recursos gratuïts, en el mateix web de Cavall Fort es poden escoltar els audiocontes d’El Tatano i trobar-hi l’accés a les edicions especials #Joemquedoacasa gratuïtes de Cavall Fort i El Tatano, penjades a la plataforma iQuiosc.cat. Es tracta d’adaptacions de números recents de les revistes. I s’hi aniran afegint les adaptacions dels números següents mentre durin les restriccions a causa del confinament.

En un comunicat, Cavall Fort explica que quan es pugui reprendre el lliurament de les revistes en paper, els subscriptors rebran a casa la versió completa dels números que ara no se’ls pot fer arribar.