Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Catalunya s’incorpora a la Junta Directiva dels Membres Afiliats a l’Organització Mundial del Turisme

ACN Barcelona.-Catalunya s’ha incorporat a la Junta Directiva dels Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme com a representant de la xarxa europea NECSTouR, de la que n’ostenta la presidència […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Barcelona.-Catalunya s’ha incorporat a la Junta Directiva dels Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme com a representant de la xarxa europea NECSTouR, de la que n’ostenta la presidència fins el 2021. La incorporació ha tingut lloc aquest dijous a Sant Petersburg durant la 23a assemblea de l’organització. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha apuntat que és “un reconeixement internacional” a la tasca de gestió i planificació “estratègica” del turisme que fa Catalunya. Ha destacat també que amb aquest nou encàrrec, Catalunya “tindrà l’oportunitat de compartir visions i estratègies sobre el model turístic amb entitats i agents” i participar de la presa de decisions.

L’OMT és l’organisme de les Nacions Unides que s’encarrega de la promoció del turisme sostenible i responsable. La Junta Directiva dels Membres Afiliats és l’òrgan assessor del secretariat general de l’organisme que s’encarrega que els membres s’integrin i contribueixin als objectius, la missió i el programa general de l’OMT, així com a aprovar i implementar el programa de treball dels membres i integrar-lo en el general de l’organisme.