Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Catalunya rep 450 MEUR de les Conferències Sectorials per a polítiques actives d’ocupació

ACN Barcelona.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies rebrà aquest any 449,8 milions d’euros de les Conferències Sectorials per implementar polítiques actives d’ocupació. En concret, 345 milions procediran de […]

Agències 28/04/2021

ACN Barcelona.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies rebrà aquest any 449,8 milions d’euros de les Conferències Sectorials per implementar polítiques actives d’ocupació. En concret, 345 milions procediran de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Relacions Laborals i 103 milions més de la Conferència Sectorial de Qualificacions i Formació Professional. La dotació d’enguany supera l’aportació de l’Estat del 2020, però el Departament ha recordat que aquest increment no compensa la “dràstica reducció” que va patir Catalunya en la distribució de fons l’any passat, amb 86 milions d’euros menys per a polítiques actives d’ocupació.

A més, la conselleria qüestiona que l’Estat mantingui els criteris de distribució dels fons acordats el 2019, quan s’havia compromès a aplicar nous barems per a aquest any. En els pròxims dies el Departament convocarà el Consell de Direcció del SOC per aprovar la programació vinculada a aquest fons.