Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Catalunya rebrà 1.524 MEUR de fons europeus fins al 2027, que permetran mobilitzar més de 3.700 MEUR

ACN Barcelona – Catalunya rebrà 1.524 milions d’euros del conjunt de fons europeus fins al 2027. Així ho ha xifrat la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, en la […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – Catalunya rebrà 1.524 milions d’euros del conjunt de fons europeus fins al 2027. Així ho ha xifrat la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, en la jornada ‘Construint amb Europa la Catalunya del futur’, on s’ha donat el tret de sortida del pla que desplegarà la gestió dels fons durant els pròxims cinc anys. La xifra total inclou els recursos dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), del Fons Social Europeu (FSE+), del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMPA) i dels fons competitius. Tot plegat permetrà mobilitzar més de 3.700 milions d’euros i servirà per impulsar una “gran quantitat” de projectes estratègics.

“En un context global incert hem d’apostar al màxim pels elements de certesa i planificació”, ha dit Mas Guix. La xifra no inclou els fons Next Generation, que la UE va posar en marxa arran de la pandèmia.