Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Catalunya Ràdio estrena aquest diumenge a l’antena la sèrie ‘El segrest’

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio estrena aquest diumenge la sèrie ‘El segrest’ a l’antena. Des de la seva estrena l’octubre del 2020, ha tingut 796.000 reproduccions al web i l’app de l’emissora, […]

Avatar
Agències 16/04/2021

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio estrena aquest diumenge la sèrie ‘El segrest’ a l’antena. Des de la seva estrena l’octubre del 2020, ha tingut 796.000 reproduccions al web i l’app de l’emissora, unes xifres que el consoliden com la sèrie en podcast de més èxit. Al llarg de 25 capítols, la veu del periodista especialitzat en la investigació de crims, Carles Porta, dona prioritat a les intervencions reals dels protagonistes d’aquest cas i en desfà l’entrellat. La sèrie està gravada amb so binaural, que genera a l’oient una sensació immersiva quan s’escolta amb auriculars. Maria Àngels Feliu, coneguda com la farmacèutica d’Olot, va patir un dels captiveris més llargs de l’Estat amb 492 dies de captiveri en un forat sota terra de la mida d’un armari.

Després de dos anys i mig d’anàlisi del sumari per poder redactar amb rigor un guió de més de 200 pàgines, Porta constata que no hi va haver cap maquinació, ni cap possibilitat d’un “autosegrest”, tot i que alguns mitjans van defensar aquest extrem durant el seu llarg segrest. Carles Porta és periodista, escriptor, director, productor i guionista.