Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Catalunya Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio fent entrar ‘El suplement’ a ‘El búnquer’

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio s’uneix als actes de celebració del Dia Mundial de la Ràdio i aquest dissabte farà entrar el programa ‘El suplement’ de Roger Escapa, al qual s’hi afegirà […]

Avatar
Agències 11/02/2021

ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio s’uneix als actes de celebració del Dia Mundial de la Ràdio i aquest dissabte farà entrar el programa ‘El suplement’ de Roger Escapa, al qual s’hi afegirà el periodista Xavier Solà, a ‘El búnquer’. La “invasió” es podrà seguir també telemàticament en vídeo de 9.00 a 11.00 en directe al través del web de l’emissora, l’aplicació de Catalunya Ràdio i Twitter. Un programa especial que comptarà amb els imitadors del ‘Dominical’, Carles Roig i Xavi Espinosa. Altres espais de l’emissora també han impulsat espais especials per celebrar el dia. La pandèmia ha impedit que Catalunya Ràdio pugui repetir el model de les anteriors edicions, en què entrava a casa dels oients.

També com a part de la programació especial, a ‘L’hora negra’, amb Mayka Navarro, en Peyu, Jair Domínguez i Carles Porta, parlaran del fenomen d’èxit del ‘true crime’ a la ràdio. Tot seguit, Roger Escapa, en Peyu i Jair Domínguez entrevistaran Justo Molinero dins ‘El búnquer’. I a les 11.00, un nou capítol d”El comunista’ de Joel Díaz amb la participació d’un convidat misteriós. I també hi haurà temps per a la música amb el ‘Demà ho deixo’, amb Òscar Fernández i Juliana Canet i una selecció molt íntima. A les 12.00 arribarà el ‘Prohibit parlar de futbol’, amb Jordi Costa, Sònia Gelmà i Ricard Torquemada. I per tancar l’hora, Mariola Dinarès, Elisenda Carod i Roger de Gràcia ens mostraran les seves habilitats culinàries.Programació especial pel Dia Mundial de la Ràdio’El matí de Catalunya Ràdio’, a l’espai ‘Entre tots no en fem un’, que tanca sempre el programa els divendres, amb Juliana Canet, Elisenda Carod, Roger Escapa, Jordi Costa i Òscar Fernández, parlaran del Dia Mundial de la Ràdio. Records, present i futur de ràdio, en una conversa amb els realitzadors de la casa. Per la seva banda, ‘L’apocalipsi’, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, convidaran Enric Calpena, periodista i presentador d’“En guàrdia” a Catalunya Ràdio, i Mar Calpena, periodista també. Aquest programa farà un especial dedicat a tots els predecessors radiofònics de la seva franja horària que els han ajudat a poder arribar fins aquí. Un homenatge a tots els programes de les 12.00 que ha emès Catalunya Ràdio, per celebrar així el Dia Mundial de la Ràdio.Altres programes posaran el focus en la celebració del Dia Mundial de la Ràdio com ‘La nit dels ignorats’, presentat per Xavier Solà, que avui dijous a les 00.00 entrevistarà el periodista Luis del Olmo i la periodista Pepa Fernández, una de les protagonistes de l’exposició ‘Dones a les ones’. Des de ‘Ciutat Maragda’, presentat per David Guzman, es farà homenatge a alguns dels programes històrics de l’emissora farcint els seus continguts només de temes literaris. La celebració, en el seu cas, serà el dia 20 perquè el 13 no tenen programa.