Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Catalunya fa marxa enrera en la desescalada obligada per l’explosió de contagis

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ parla del nou executiu estatal: “El Gobierno ofrece mejoras a Cataluña y pactos a la oposición”. La foto de portada és […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ parla del nou executiu estatal: “El Gobierno ofrece mejoras a Cataluña y pactos a la oposición”. La foto de portada és per a la dictadura castrista: “La protesta en Cuba, la mayor sacudida al regiment en décadas”. ‘El Periódico’ obre portada amb les noves restriccions a Catalunya per la pandèmia: “Cerrado a medianoche”. A sota, la crisi de govern espanyola: “Cambio de prioridades: vivienda, Marruecos y diálogo autonómico”. ‘El Punt Avui’ també destaca les noves restriccions a Catalunya pel gir de la corba pandèmica: “Oci restringit”. Joan Laporta a la foto de portada: “Engega el Barça, ple d’incerteses”.

‘La Vanguardia’ també subratlla les novetats a l’entorn de les restriccions per frenar la pandèmia: “El ritme explosiu del virus obliga Catalunya a tancar-ho tot a les 0.30 h”. La fotografia central és per als conflictes interns d’un govern comunista: “Històrica protesta a Cuba contra el règim”.’Ara’ subratlla igualment les noves restriccions a Catalunya per l’augment de contagis: “Tot tancat a les 00.30 h”. La fotografia és també per als aldarulls contra el govern a Cuba: “Els cubans es revolten al carrer contra el règim”.’La Razón’ ja apunta tasques per als nous ministres: “El PP negociará con Bolaños el CGPJ, pero ve muy difícil pactar”. A sota, Cuba: “El castrismo reprime la otra revolución”.’ABC’ analitza la crisi de govern executada per Pedro Sánchez: “Ahora manda Bolaños”. A sota, sobre la mateixa qüestió, la pèrdua de pes d’un fins ara home fort del president del govern espanyol: “Redondo pidió a Sánchez no ser destituido junto a los ministros”.I ‘El Mundo’, que destaca efectes secundaris de la crisi de govern de Sánchez: “El nacionalismo celebra el alza de Bolaños y la caída de Calvo: “Habrá diálogo””. Al costat, amb foto a tres columnes, els aldarulls al Carib: “La represión no detiene el grito de “libertad” en Cuba”.