Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

Castelldefels alerta que molts bars i restaurants “no sobreviuran” a les noves restriccions

ACN Castelldefels.-Els restauradors de Castelldefels han entomat com “un nou cop al sector” les restriccions anunciades aquest dimecres pel Govern. Manuel Ángel Ortiz, president del Gremi d’Hostaleria, alerta que des […]

Avatar
Agències 14/10/2020

ACN Castelldefels.-Els restauradors de Castelldefels han entomat com “un nou cop al sector” les restriccions anunciades aquest dimecres pel Govern. Manuel Ángel Ortiz, president del Gremi d’Hostaleria, alerta que des de l’inici de la pandèmia han tancat prop d’un 5% dels més de 600 locals de restauració del municipi i que amb les noves mesures per aturar la covid-19 aquesta xifra es pot doblar. “Des del març la facturació s’ha reduït un 50% de mitjana i això pot ser l’estocada definitiva per a molts locals”, afegeix Ortiz. El portaveu dels restauradors de Castelldefels considera “indignant” que s’estigui “criminalitzant” un sector que ha fet majoritàriament bé les coses i reclama ajudes urgents per salvar milers de llocs de feina “abans que sigui tard”.

Manuel Ángel Ortiz considera del tot irresponsable que s’estigui assenyalant al sector de l’hostaleria “com un dels responsables de la pandèmia” i que, per contra, no s’actuï, per per eradicar els botellons a la zona de platja que les nits dels caps de setmana són multitudinaris. “Sóm els dolents de la pel·lícula i van contra nosaltres”, lamenta Ortiz.