Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Casado obre la porta al congrés extraordinari que demanen els barons del PP

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ obre amb la guerra interna a la seu del Partit Popular: “Casado abre el camino para medir sus fuerzas en el PP”. I a sota: “La Iglesia encara una auditoría sobre su gestión de los abusos”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn del calendari escolar: “El conflicte es manté”. En segon terme: “Putin eleva encara més la tensió territorial a Ucraïna”. ‘La Vanguardia’, també amb la disputa interna del PP: “Casado s’enroca davant la pressió interna perquè dimiteixi”. La crisi a l’est d’Europa en segon terme: “Putin reconeix les regions separatistes de l’est d’Ucraïna”.

‘La Razón’, amb la guerra al PP: “Casado convoca a los barones para ganar la batalla interna”. A sota, en l’àmbit internacional: “Putin entierra la paz”.

Publicitat

‘Ara’, en clau internacional: “Putin reconeix les repúbliques del Donbass i hi desplega tropes”. A sota, la guerra del PP: “Casado s’atrinxera i desafia els ‘barons’ mentre Feijóo i Ayuso s’alien per fer-lo fora”.

‘ABC’ segueix la batalla interna del PP: “Casado se atrinchera con todo el partido en contra”. El titular se situa just a sobre d’un primer pla a cinc columnes del president de la Xunta de Galícia, que sobre el mateix tema recull: “Feijóo se afianza como solución de consenso para ser el nuevo líder del PP”.

I ‘El Mundo’, també amb el PP: “Casado se aferra a un congreso al abandonarle su propio equipo”. Sobre el mateix tema, apunta: “Aznar medió en el conflicto de Ayuso y rompió con Casado”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió