Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Casado defensa les peticions de Vox per pactar a Madrid: “No proposen res que sigui anticonstitucional”

ACN Madrid .-El president del PP, Pablo Casado, ha defensat les peticions que fa Vox a canvi d’investir presidenta de la Comunitat de Madrid a la popular Isabel Díaz Ayuso. […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Madrid .-El president del PP, Pablo Casado, ha defensat les peticions que fa Vox a canvi d’investir presidenta de la Comunitat de Madrid a la popular Isabel Díaz Ayuso. El partit d’ultra dreta ha exigit un pacte a tres amb Cs on inclou mesures com la derogació d’articles de la llei LGTBI, crear una Conselleria de Família i Natalitat, aprovar un “pin parental” perquè els pares pugui excloure els fills d’activitats a les escoles contràries a les seves conviccions, intensificar la lluita contra la immigració “amb especial atenció a la identificació i repatriació dels MENA” que arribin a Madrid i requerir al país d’origen la factura sanitària de l’atenció a persones sense papers. Casado creu que cap d’aquestes mesures “són anticonstitucionals” i confia que hi haurà acord.

En declaracions després de participar en un acte organitzat per la cambra de comerç dels EUA, Casado ha agraït la “generositat” de Cs i Vox i confia que a Madrid també podran reeditar el pacte d’Andalusia, on Vox es queda fora del govern però signa un pacte d’investidura. Casado ha dit que no té “cap retret” a fer a cap dels dos partits i creu que les negociacions arribaran a bon port també a Múrcia i Castella i Lleó “per evitar que els govern caiguin en l’esquerra”. Casado ha defensat que el PP és “un partit dialogant” i que creu que és capaç de posar-se d’acord “a esquerra i dreta” pel bé dels ciutadans”.