Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Casado censura els missatges “triomfalistes” de Sánchez i avisa que “milions d’espanyols no arriben a finals de mes”

ACN Barcelona.-El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha censurat els missatges “triomfalistes” del govern de Pedro Sánchez i ha afirmat que els “espanyols ho segueixen passant molt malament”. En […]

Avatar
Agències 04/09/2021

ACN Barcelona.-El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha censurat els missatges “triomfalistes” del govern de Pedro Sánchez i ha afirmat que els “espanyols ho segueixen passant molt malament”. En una visita a València amb motiu de les Falles, Casado ha afirmat: “Som conscients que continua havent-hi milions d’espanyols que no arriben a finals de mes; milions de joves que no tenen feina i milions de pensionistes que temen per rebre la pensió en el futur, així com autònoms i comerciants que no poden pagar la factura de la llum”. El president del PP ha assenyalat que també hi ha moltes famílies que no entenen per què es fa una lectura “triomfal” de les xifres de la pandèmia mentre s’estan notificant unes 150 defuncions diàries a l’Estat.

Amb tot, Casado ha animat a mirar “el futur amb esperança”, en una intervenció dirigida especialment als valencians. Així, ha destacat que aquest territori “ho té tot per liderar les xifres més exitoses” a l’estat espanyol i a nivell europeu i internacional. El que li falta, ha dit, són unes “bones administracions”. Casado ha ofert el suport del PP a les reivindicacions de la comunitat i a un “finançament autonòmic just” per tenir uns “serveis públics a l’altura de les necessitats”. Casado s’ha referit a la convenció del PP, que tindrà lloc entre el 27 de setembre i el 3 d’octubre a València i que es tancarà a la Plaça de Toros. El president del partit ha dit que “no és casualitat” ja que és un lloc on “s’han anticipat grans victòries electorals”.